Alieff Irfan
Alieff Irfan
  • 220
  • 352276372
  • 0

Alieff Irfan Whatsapp status

Why So Serious? Mengisahkan Alieff suami kepada Shima yang kaki perempuan & menganggap dirinya pura pura bujang.. Jangan lupa untuk dengarkan ...Pura Pura Bujang 2
Pura Pura Bujang 2
1 week önce
Why So Serious? Mengisahkan Alieff suami kepada Shima yang kaki perempuan & menganggap dirinya pura pura bujang.. Jangan lupa dengarkan single ...Pura Pura Bujang
Pura Pura Bujang
2 week önce
Why so serious ? Mengisahkan X seorang bekas army diupah untuk membanteras sekumpulan gang gang besar Waisu akan tetapi dia berubah apabila ...Pembunuh Upahan
Pembunuh Upahan
3 week önce
Why So Serious ? Sejahat-jahat man pun kita.. jangan lah kita menghina kekurangan seseorang itu kerana mereka juga hamba Allah S.W.T.Dosakah aku ?
Dosakah aku ?
3 week önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 9
Sudin Kapcai 9
4 week önce
Why So Serious ? Hargailah ibu bapa anda sebelum anda terlambat memohon maaf.. Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape ...Kifarah
Kifarah
4 week önce
Why So Serious ? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Pak Sanggup
Pak Sanggup
1 month önce
Why So Serious ? Haa mesti korang dah lama tak tengok ratu pantun ni beraksi kan..Ratu Pantun 5
Ratu Pantun 5
1 month önce
Why So Serious ? Perempuan memang macam ni kan ? Music by : mvm production Harry Khalifah - suaramu syairku https://youtu.be/0xU8idUt9Oo.Perangai Perempuan
Perangai Perempuan
1 month önce
Why So Serious? Jika kita ikhlas berbuat baik terhadap orang lain..percayalah balasan nya disyurga.. Like share & subscribe ye.Balasan !
Balasan !
1 month önce
Why So Serious ? Ikuti langkah superstar trader dan nikmati pendapatan seperti professional (copytrade) FREE $100 untuk mengubah hidup anda selamanya!Cinta Wang Ringgit
Cinta Wang Ringgit
1 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 8
Sudin Kapcai 8
1 month önce
Why So Serious ? Jika wajah yang membuatmu jatuh cinta, Bagaimana caramu mencintai tuhan yang tidak berupa.. Like,share dan subscribe video ni Music by ...Cinta Kerana Rupa
Cinta Kerana Rupa
1 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Playboy
Playboy
1 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 7
Sudin Kapcai 7
1 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 6
Sudin Kapcai 6
2 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 5
Sudin Kapcai 5
2 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 4
Sudin Kapcai 4
2 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 3
Sudin Kapcai 3
2 month önce
Why So Serious? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Tycoon Vape Station +6018 323 4038 IG ...Sudin Kapcai 2
Sudin Kapcai 2
2 month önce
Why So Serious ? Dapatkan flavour dari ,Waisu, di Tycoon Vape atau di kedai vape berdekatan anda. Music Credit : Khalifah - Hang Pi Mana ...Sudin Kapcai
Sudin Kapcai
2 month önce
Why So Serious? Haaa siapa yang ada masalah isteri cuai kat sini? sila komen kat bawah ye.. dan jangan lupa untuk like,share & subscribe.Isteri Cuai
Isteri Cuai
3 month önce
Why So Serious? Mengaku cepat siapa yang suka ponteng puasa ni.. komen di bawah dan jangan lupa like,share & subscribe.Ponteng Puasa 2019
Ponteng Puasa 2019
3 month önce
Why So Serious ? Haa ni Alieff nak ceritakan ragam Alieff bila bulan puasa ni hahaha.. harap korang enjoy ye semua.. jangan lupa like,share & subscribe.Ragam Puasa
Ragam Puasa
3 month önce
Why So Serious ? Pernah tak korang suka dekat seseorang tu kan.. tapi bila dah sampai masa korang nak cuba luah kat dia.. tiba tib dia dah ada orang lain..Cinta itu Sakit
Cinta itu Sakit
4 month önce
Why So Serious ? Ish ish ish.. Dalam bulan Ramadhan ni Raja Pickupline Pun masih aktif ye.. gombalin cewek yukk..Raja Pickupline 9
Raja Pickupline 9
4 month önce
Why So Serious? Haa dah lama sangat kan korang tak tengok raja pickupline ni kan hehehe..Raja Pickupline 8
Raja Pickupline 8
4 month önce
Why So Serious ? Siapa peminat kpop kat sini ?Budak Kpop
Budak Kpop
4 month önce
Why So Serious? Kejujuran dan kesetiaan itu ibarat satu jiwa dalam satu raga.. Jika kejujuran menjadi mata, maka kesetiaan menjadi hati..Setia itu mahal
Setia itu mahal
4 month önce
Why So Serious? Okey kali ni kita bagi kelainan sikit dekat ratu pantun haa..Ratu Pantun 4
Ratu Pantun 4
4 month önce
Why So Serious ? Haa korang mesti pernah ada kenanangan kat universiti kan? So adik adik lepasan spm tu boleh hubungi kami di talian 09-534 3999 atau ...Kenangan Universiti
Kenangan Universiti
4 month önce